Gasztrona - kulináris kalandozások

Gasztrona - kulináris kalandozások

Shrimpy - Eat the sea!

2019. május 18. - gasztrona

fish-and-chips-shrimpy.jpgHabár még egy kicsit várni kell az adriai nyaralásig, a frissen készített tengeri ételeket így sem kell nélkülöznünk. Elég egy kisebb kirándulást tenni a 18. kerületbe, és meglátogatni a Shrimpy Street Food Bart. Kínálatukban több különböző formában találunk halakat és tengeri herkentyűket. 

Egy jó kis Bunkergame kiszabadulós játék után (ezt is próbáljátok ki!), pár kollégámmal tértünk be egy késői ebédre/korai vacsorára.

Én egy klasszikus strandkaját választottam, hekket steak krumplival, uborkával, és remulád mártással. A másik főételünk fish&chips volt, és ettünk egy brownie-t és egy csokis lávasütit is. hekk-shrimpy.jpgAz adagok bőségesek, minden jóízű és frissen készül. A kiszolgálás nagyon kedves, minden kérdésre készségesen válaszoltak. Érdeklődésemre még azt is megosztották velem, hogy milyen uborkát adtak a hekk mellé, mert azt különösen finomnak találtam.

Akár levesekre vágyunk, vagy burgert ennénk, netán éhesebbek vagyunk és egy tartalmasabb főételt kívánunk, mindent megtalálunk az étlapon. Az étlapot pedig megtaláljuk a neten, ugyanis a weboldalukon minden információ fent van, de Facebookon és Instagramon is megtaláljuk őket.

csokiszufle-shrimpy.jpgMost ugyan az igencsak széles kínáltból nem mentünk rá az izgalmasabb tételekre, de tapasztalataim alapján szívesen kipróbálnék legközelebb egy-két érdekesebb fogást.

Az árak barátiak, a belső tér hangulatos, a kínálat bő, az ételek finomak, így minden adott, hogy együnk egy jót. Külön öröm, hogy nem csak hogy a bankkártyát, de még a SZÉP kártyát is elfogadják, a béren kívüli juttatások rendszerének szétverése után ez nagyon hasznos tud lenni.

Azt nem mondom, hogy csupán azért, hogy itt egyek, kiutaznék a belvárosból, de ha arra van dolgunk, vagy épp a környéken lakunk, mindenképp érdemes kipróbálni a helyet, nem fogunk csalódni.

És a szokásos pontozás:

Elhelyezkedés: 5/10

Enteriőr: 8/10

Online jelenlét: 10/10

Ételek: 9/10

Ár/érték: 9/10

Személyzet: 10*/10

Shrimpy Street Food Bar

Budapest, XVIII. Üllői út 507.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrona.blog.hu/api/trackback/id/tr4114833918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása