Gasztrona - kulináris kalandozások

Gasztrona - kulináris kalandozások

Friss, tavaszias rizottó halak vagy szárnyasok mellé

2019. április 14. - gasztrona

Az egyszerű rizottót articsókával, pirított gombával és pikáns fűszerezéssel dobtam fel, így vált belőle igazán különleges ízvilágú köret, melyet én füstölt sonkába csavart sárgaúszójú tonhal steakkel tálaltam, de önmagában is remekül megállja a helyét.

Tovább

Lakomatív étterem - teljesen vakvágányon

Pár vasútbarát kollégával egy újabb kulináris kaland reményében látogattam el a Keleti pályaudvarnál néhány hete nyílt Lakomatív étterembe. Az étterem különlegessége az, hogy az italokat vasútmodellek szállítják az asztalhoz, illetve a dekorációt makettek és diorámák képezik. A készítésükről,…

Tovább
süti beállítások módosítása